Σχετικά με μας

Φέτος είναι ο πέμπτος χρόνος που δουλεύουμε το αμπέλι μας! Ένα αμπέλι μικρό, 13 στρεμμάτων, αρκεί για να παράγουμε αυτό που τόσο μας ευχαριστεί στην καθημερινή μας ζωή, κόκκινο κρασί και τσίπουρο. Πέντα χρόνια παραγωγής κρασιού και τσίπουρου, πέντα χρόνια γεμάτα μεράκι και όρεξη για αυτό που κάνουμε!

Το αμπέλι μας, λίγο έξω από το αγαπημένο μας χωριό Μαυροκκλήσι στο Νομό Έβρου, 90 περίπου χιλιόμετρα βόρεια της Αλεξανδρούπολης είναι η πηγή του κρασιού μας. Κόκκινος ξηρός και ημίγλυκος οίνος αλλά και δυνατό, καθαρό και χωρίς γλυκάνισο τσίπουρο είναι τα προιόντα της σκληρής μας δουλειάς! Οι ποικιλίες σταφυλιών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή κρασιού και τσίπουρου είναι οι Campernet Sauvignon, Syrah και Μοσχάτο Αμβούργου.

Κύριο μέλημα μας είναι να σας πείσουμε για μια δοκιμή!

Ιστορικό του project

Ο λόγος που μας οδήγησε στη δημιουργία αυτού του blog είναι για να προβάλλουμε και να προωθήσουμε τα προιόντα μας αλλά και να τονίσουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να έχουμε όσον το δυνατόν καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα.